To εμβληματικό εστιατόριο MAVRO και ο executive chef Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχονται την Κυριακή 28 Ιουλίου,τον διεθνώς αναγνωρισμένο Ολλανδό σεφ, Jacob Jan Boerma ✽✽✽, με τρία αστέρια Michelin. Με ορμητήριο το γαστρονομικό του σαφάρι ανά τον κόσμο, καταφτάνει στην εστιατορική έδρα του Kivotos Santorini, για να δημιουργήσει με τον Δημήτρη Κατριβέση ένα 4-Hands degustation menu – μια σπάνια σύναξη γεύσεων που συνδυάζει την τοπική παράδοση της Σαντορίνης με τη διεθνή κουλτούρα.
Ενα «οδοιπορικό» στις αισθήσεις και την απόλαυση
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μαγευτικό γευστικό ταξίδι 6 σταδίων. Ο Jacob Jan Boerma, γνωστός για τη δημιουργική του προσέγγιση και τις «τρικυμίες» γεύσεων στο παγκόσμιο γαστρονομικό στερέωμα, καταφτάνει στο MAVRO σε μία «εκρηκτική» σύμπραξη με τον executive chef Δημήτρη Κατριβέση για να συνθέσουν ένα ξεχωριστό μενού, αποκλειστικά για ένα μόνο βράδυ. Με κλασικές μαγειρικές βάσεις και επιρροές από την ασιατική και σκανδιναβική κουζίνα, ο Boerma παρουσιάζει κοσμοπολίτικα δημιουργικά πιάτα απίστευτης γευστικότητας.
Οι γαστρονομικές συνθέσεις των δύο κορυφαίων chef έχουν ως βάση τους την εξαιρετική τοπική πρώτη ύλη, με σεβασμό στην εποχικότητα και την παράδοση της Σαντορίνης. Ένα καθηλωτικό μενού που συνδυάζει τη μαεστρία, τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις δεξιότητες δύο αναγνωρισμένων σεφ και αντανακλά την αυθεντικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών της Σαντορίνης.
Οι γαστρονομικές εκδηλώσεις του MAVRO είναι μια προσφορά στους λάτρεις του fine dining που επιθυμούν να γνωρίσουν το έργο των επιδραστικών σεφ ανά τον κόσμο και ταυτόχρονα αποτελούν μια συμβολή προς την κατεύθυνση του συντονισμού της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας με την αντίστοιχη σύγχρονη διεθνή γαστρονομική σκηνή.
*Απαραίτητη η προπληρωμή λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων
Mavro Restaurant
Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00
E / reservations@mavrosantorini.com
T / +30 22860 28490