Cova Astir Marina: Το Μιλάνο ήρθε στην Αθήνα

Cova Astir Marina: H πιο κομψή pasticceria στον κόσμο άνοιξε τις πόρτες της στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'
219A3785_F Το Cova Astir Marina έφερε το Μιλάνο στην Αθήνα

Όποιος έχει επισκεφτεί έστω και μια φορά στη ζωή του το Μιλάνο, έχει περπατήσει στη Via Montenapoleone και έχει χαζέψει τις βιτρίνες των πολυτελών μπουτίκ. Μια αγαπημένη στάση για καφέ, γλυκό και φαγητό, είναι η pasticceria Cova. Όσοι την έχουν αγαπήσει, αλλά κι εκείνοι που δεν έχουν δοκιμάσει τα γλυκά της, έχουν την ευκαιρία να την επισκεφτούν, πλέον, στην Αθήνα, στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Το Cova Astir Marina, άνοιξε τις πόρτες του πρόσφατα.

To Cova Astir Marina

Η pasticceria Cova

Το Cova αποτελεί ένα από τα παλαιότερα ζαχαροπλαστεία στο Μιλάνο, με πάνω από 200 χρόνια ιστορίας. Βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα και ταυτόχρονα εμπορικά σημεία, με εκατοντάδες επισκέπτες να περνούν την πόρτα του καθημερινά, είτε για καφέ, είτε για φαγητό. Ειδικά κατά την περίοδο των εορτών, αλλά και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, θυα δείτε ουρά στην είσοδο. Χαρακτηριστική είναι η κομψή του διακόσμηση με τις εντυπωσιακές βιτρίνες και τους πολυελαίους. Κερδίζουν τις εντυπώσεις, ωστόσο, τα γλυκά, όπως το τιραμισού, τα κρουασάν με κρέμα πατισερί, τα maritozzi, αλλά και το απεριτίφ.

Το Cova Astir Marina

Με βαθιά ιστορία, έμφαση στη λεπτομέρεια και μια ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε αριστοκρατικό σαλόνι, το ολοκαίνουργιο Cova Astir Marina υπόσχεται να γίνει ο νέος αγαπημένος προορισμός στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης. Όλα είναι μέρος μιας ξεχωριστής εμπειρίας: Μυρωδιά από φρεσκοζυμωμένα κρουασάν, παραδοσιακές τάρτες και πάστες, κέικ, αυθεντικός ιταλικός espresso και aperitivo κατακλύζουν τον αέρα, ενώ η αρχοντική του διακόσμηση σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, στο πρώτο ιστορικό καφέ Cova που άνοιξε στο Μιλάνο το 1817. Όλα τα γλυκά για τα οποία το Cova είναι διάσημο παγκοσμίως, βρίσκονται σε ένα εντυπωσιακό «window comptoir», μια αριστοκρατική βιτρίνα στην είσοδο της pasticceria, που μαγνητίζει αμέσως τα βλέμματα όλων των επισκεπτών.   

Το φημισμενο maritozzo του Cova

Το χαρακτηριστικό του είναι ότι οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να φάνε πρωινό και μεσημεριανό σε μιλανέζικο στυλ, αλλά πλάι στη θάλασσα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο προσκαλεί τους επισκέπτες για fine dining με ιταλικές επιρροές, υπογραμμίζοντας την υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού που πρεσβεύει.

Κομψη διακοσμηση και αρκετες επιλογες κρασιων
Info

COVA ASTIR MARINA 

Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης 16671

Τηλέφωνο: 21 4444 8250

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα & Τρίτη: Κλειστά

Τετάρτη, Πέμπτη & Κυριακή: 11:00 – 20:00

Παρασκευή & Σάββατο: 11:00 – 23:00

 

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί στα περίπτερα