White Mist Spa, The Lynx Mountain Resort


Στο The Lynx Mountain Resort, στην Φλώρινα, στην προνομιακή τοποθεσία του θρυλικού πρώην Ξενία, στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση & τα βουνά της περιοχής δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο state-of-the-art spa.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 2'

Το ελαφρύ πέπλο ομίχλης που αγκαλιάζει την απέναντι βουνοκορφή, πάνω στην οποία γλιστρά το βλέμμα καθώς χαλαρώνεις στο εξωτερικό θερμαινόμενο τζακούζι, είναι η έμπνευση πίσω από το όνομα του spa του υπέροχου αυτού resort.

O λόγος για το White Mist Spa στο The Lynx Mountain Resort, στην πανέμορφη πόλη της Φλώρινας, στη μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία του θρυλικού πρώην ξενοδοχείου Ξενία. 

Δάση, λίμνες, πηγές, άγρια φύση, γραφικοί ορεινοί οικισμοί, αμπελώνες, περιπατητικές διαδρομές που «ανοίγουν» τις αισθήσεις σε μια αστείρευτη ροή καθαρής, αναζωογονητικής ενέργειας. Μέσα σε αυτό το μαγευτικό τοπίο, το The Lynx Mountain Resort ενσωματώνεται με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, υιοθετώντας λιτή αισθητική και υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας, που υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Το White Mist Spa, στον τελευταίο όροφο του resort, είναι προορισμός από μόνο του: το πλούσιο μενού θεραπειών του περιλαμβάνει εξαιρετικά face & body treatments, διαφορετικές τεχνικές μασάζ που διώχνουν το στρες και απελευθερώνουν τα ενεργειακά κέντρα και rituals που αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα.

Τα εκλεκτά προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι της γαλλικής εταιρείας Vinesime με βάση την ποικιλία Pinot Noir της Βουργουνδίας, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, καθώς και της “comfort zone”, του αναγνωρισμένου ιταλικού οίκου ομορφιάς, με cruelty free συνθέσεις, απαλλαγμένες από συντηρητικά, parabens και χρωστικές.  

Info 

Η ομορφιά της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας είναι κινηματογραφική και το The Lynx Mountain Resort είναι ένας πολύ καλός λόγος για να την επισκεφθείτε.  

Δοκιμάστε: 

  • Το θερμαινόμενο τζακούζι στο μπαλκόνι του spa (που περιβάλλεται από το καταπράσινο τοπίο), με θέα στο βουνό και στην πόλη. 
  •  Το Tranquility Pro-Sleep Massage της [comfort zone], ένα τελετουργικό εμπνευσμένο από το ινδονησιακό Sea Malay Massage, όπου χαλαρωτικοί ήχοι και το σύμπλεγμα αιθέριων ελαίων Tranquility χαρίζουν βαθιά χαλάρωση και γαλήνη. 
  • Το treatement Αναδιαμόρφωσης Προσώπου by Vinesime, μια ολοκληρωμένη θεραπεία για το πρόσωπο με πρωταγωνιστή στις συνθέσεις το συστατικό Α20c Burgundy Complex, που προσφέρει εντατική οξυγόνωση στα κύτταρα, ενώ ενισχύει την ενέργεια και την άμυνά τους έναντι στο οξειδωτικό στρες.  
Επικοινωνία
The Lynx Resort
Λόφος Αγίου Παντελεήμονoς, 53100 Φλώρινα
+30 23854 40900
https://www.thelynxresort.gr/wellness-hub/
contact@thelynxresort.gr

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί στα περίπτερα