ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 1'
Kritsa-Gastronomy-Hotel-5

Στην Κρίτσα, η Ελένη Καραΐσκου είναι η ιέρεια της πηλιορείτικης κουζίνας. Στον ξενώνα της θα δοκιμάσεις το πιο λουκούλλειο πρωινό, στην ταβέρνα όλο το πάνθεον της ντόπιας γεύσης, το πρόβειο με σπιτικά ζυμαρικά, τα αβγά με τα χόρτα, τις πίτες, την κρεμμυδοκουλούρα, μοσχαράκι με κάστανα και κυδώνια, κουνέλι στη γάστρα και όλα τα κρασιά και αποστάγματα της θεσσαλικής γης.

Αριαδνη Παπαναστασιου
Αριαδνη Παπαναστασιου
Αριαδνη Παπαναστασιου

Με τη δεύτερη, νεότερη γενιά επί ποδός, η Κρίτσα μεγάλωσε την πιο συνολική γαστρονομική εμπειρία της περιοχής, με μια φάρμα που δίνει το «είναι» της στην κουζίνα του εστιατορίου, επισκέψιμη, με δεκάδες εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους και φυσικά, μαθήματα μαγειρικής.

Αριαδνη Παπαναστασιου

(Facebook)

Ακολουθήστε το diakopes.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
Diakopes Magazine

Καλοκαίρι 2024: Περισσότεροι από 150 προορισμοί της Ελλάδας

Κυκλοφορεί στα περίπτερα